Jubileumworkshop 40 jaar Stichting Mannenwerk

Deze jubileumworkshop van Stichting Mannenwerk biedt alle mannen de gelegenheid om stil te staan bij de verbinding die wij mannen onderling hebben of zouden willen onderzoeken. Klik hier voor meer informatie: www.mannenwerk.nl/jubileumworkshop/

Workshop Mannenwerk, de Tantrische Visie

shiva dans

In de mini-workshop 'de Tantrische Visie' word je in een veilige setting uitgenodigd om te ervaren wat fysiek contact met je doet en wat het voor je betekent. Wat is jouw relatie tot nabijheid, aanraken, intimiteit en seksualiteit? Het gaat er in deze workshop niet om wat je ervan vindt of hoe je erover denkt, maar je wordt uitgenodigd om (nieuwe) ervaring op te doen door middel van eenvoudige, verfrissende vormen van ontmoeten, contact maken en aanraken.

Hoe zou het zijn om je ideeën en overtuigingen op het gebied van intimiteit en seksualiteit eens kritisch onder de loep te nemen, te toetsen aan je ervaring in dit moment en wellicht nieuwe, bevrijdende inzichten en mogelijkheden te ontwikkelen?

De workshop is zowel geschikt voor mannen die naar fysiek contact verlangen als mannen die daar helemaal niets voor voelen... Welkom!

Datum:vrijdag 4 oktober 19.00 uur t/m zondag 6 oktober 15.00 uur
Kosten:€ 295,- p.p.
Locatie:Postweg 65, 3794 MK De Glind, Amersfoort - googlemaps
Informatie:www.mannenwerk.nl/agenda-activiteit/jubileumworkshop-weekend

Terug naar Workshops

Komende Workshops

7
nov
De Kunst van Aanraken
1 dag - start 10.00

20
nov
De Kunst van Aanraken - Overgave
1 dag - start 10.00

Abhika Tantra

theo de klein

06 - 5477 545306 - 5477 5453
 

 


© 2019 Abhika Tantra - All Rights Reserved | © photo's Hubble, NASA/ESA | Disclaimer | Leveringsvoorwaarden