Theo de Klein

De essentie van Tantra ligt in het 'ja' zeggen tegen jouw unieke zelf. Het universum manifesteert zich slechts eenmalig door middel van jouw bestaan: opdat jij dit leven dan ten diepste kunt ervaren. In de wereld en met de mensen om je heen.

Theo de Klein

Zingeving is dus bepaald door het leven zelf, je hoeft er niet iets voor te 'doen', je kunt het leven niet 'maken' of 'verdienen'. Het wordt je eenvoudigweg in de schoot geworpen!

Mijn passie ligt bij het doorvoelen van elk facet van het leven. Tantra maakt voor mij het reizen door mijn unieke innerlijk universum aantrekkelijk.

Mijn liefde gaat uit naar het ondersteunen van mensen in hun eigen ontwikkeling. Ik ben nieuwsgierig naar wat anderen beweegt.

15 jaar geleden maakte ik kennis met de Kashmirische Tantra. Ik was verrast door de eenvoud en diepe werking van dit pad. Deze Tantrische traditie bracht mij - na een periode van te hard werken en doelgericht leven - thuis. Voor het eerst kon ik de diepte, schoonheid en rijkdom van het leven zelf ervaren.

Hoewel de verstrikkingen in het ego mij regelmatig blijven plagen, geniet ik dagelijks van de intensiteit en diepte van het leven en van de weg van de Kashmirische Tantra.

Interview Lijf & Leden

Op 31 maart 2020 werd ik geïnterviewd door Frederike de la Bije en Laura van de Graaff voor de podcast Lijf & Leden. Het interview heeft als titel: Ontspannen leren voelen en verlangen.

Abhika Tantra

theo de klein

06 - 5477 545306 - 5477 5453
 
Aanmelden Nieuwsbrief

 


© 2023 Abhika Tantra - All Rights Reserved | © photo's Hubble, NASA/ESA | Disclaimer | Leveringsvoorwaarden