tantra, de weg van intimiteit en extase

Tantra massage, tijdloos in overgave…

Tantra massage

Aanraking en massage

Liefdevolle aanraking brengt je aandacht naar je lichaam, energie gaat stromen en vastgezette spanningen laten los. Aangeraakt worden is vaak gevoelig en soms spannend, zeker wanneer je gehele lichaam wordt aangeraakt. Daarom heb ik veel aandacht voor vertrouwen en veiligheid, zodat je kunt ontspannen.

massage-ruimte Een Tantrische massage draagt geen intentie of doel in zich; alles draait om afstemming en aanwezigheid. In ontspanning krijgt de aanraking vaak een helende werking, daarnaast kom je in contact met je vitale- en seksuele energie, je voelt hoe je lichaam lééft! De massages vinden plaats in een rustige omgeving, je ligt op een zacht matras in een warme en sfeervolle ruimte, ver van verkeers- en stadslawaai.

Je hoeft van tevoren niet te bepalen welke massage je wilt, in een inleidend gesprek bespreken we de mogelijkheden en kun je vertellen wat voor jou belangrijk is. De massage pas ik daar op aan. In de massage krijg je altijd de volle aandacht. Samen met een veilige bedding is dit een voorwaarde om je te kunnen overgeven. Ik geef Tantrische massages sinds 2003. Zowel mannen als vrouwen zijn welkom. Klik hier voor de ervaringen van anderen.

Yoga van Aanraking, de authentieke Kashmirische Tantra massage

Deze Tantrische massage is een vloeiende uiterst trage dans van aanraking. Een meditatieve, eindeloze stroom. Vol van zachtheid, koestering, erkenning, nabijheid, openheid en uitnodiging.

Deze duizenden jaren oude Tantrische wijze van aanraken, is uitnodigend in plaats van directief. Zij brengt je dichter bij je kracht en eigenheid, dichter bij jouw kern. Je lichaam ontspant en geeft zich over aan wat er zich in je bewegen wil. Vaak voelen mensen zich 'smelten' in deze massage.

De Kashmirische massage is van grote schoonheid: er is geen ander doel dan de uitnodiging aan je lichaam om zich over te geven aan de aanraking. Je kunt je daarin helemaal richten op jouw innerlijk ervaren. Voor de introductie en massage nemen we twee uur de tijd.

Tantrische massage met warme olie

Deze massage nodigt je uit tot een diepe ontspanning, overgave en genieten. De energetisch krachtige en fysiek zachte aanraking brengt je in contact met je volheid, kracht en levensenergie. Met aandacht voor je hele lichaam en de stroom van je seksuele energie brengt deze Tantra massage je dichter bij jouw eigen stroom.

Veel mensen voelen zich na deze massage vitaal én ontspannen. Het gevoel van heelheid en de stroom van de energie zindert nog lang na. Voor deze massage nemen we twee uur de tijd (inclusief introductie).

Pelvic release of bekkenbodem massage

De pelvic release of bekkenbodem massage is een diepgaande massage van het hele bekkengebied. De massage wordt in vorm en intensiteit afgestemd op jouw persoonlijke situatie en kan een therapeutisch karakter hebben. Daarom is voor deze massage bekendheid met mijn werk een voorwaarde. De pelvic release is ontwapenend en heeft als doel de blokkades rond het bekkengebied te verkennen en te laten smelten.

Ervaringen

Lees hier hoe mensen Tantrische Massage ervaren: Ervaringen

Abhika Tantra

theo de klein

06 - 5477 545306 - 5477 5453
 
Aanmelden Nieuwsbrief

 


© 2024 Abhika Tantra - All Rights Reserved | © photo's Hubble, NASA/ESA | Disclaimer | Leveringsvoorwaarden