Individueel

Jezelf leren kennen begint met jouw waarheid te erkennen en te accepteren. Tantra staat voor ruimte geven aan alles wat zich in je aandient en voor bewustzijn over je innerlijke beweging.

individueel

Tantra zegt:
– accepteer je diepste waarheid, bevecht jezelf niet…
– je bént jouw gedachtes niet, zij zijn meer een spiegel van je geschiedenis…
– neem risico om te falen en gebruik dit als mogelijkheid tot groei…

Contact maken

Intimiteit en seksualiteit zijn kwetsbare onderwerpen die vaak vanuit je geschiedenis ongemakkelijk, pijnlijk en/of beangstigend zijn. In het individueel werk gebruik ik vooral praktische technieken om je in jouw zelfonderzoek te ondersteunen en op een steeds dieper niveau te voelen wat echt klopt voor jou.

Door zicht te krijgen op wat oude overtuigingen en blokkades zijn én door deze te begrijpen en te doorvoelen, raak je steeds meer bevrijd uit je mentale verstrikking. Je opent jezelf dan meer voor lichamelijke gevoelens, je gaat stromen en jezelf als meer aanwezig ervaren. Mogelijk leidt dit tot verhelderende ervaringen en inzichten.

Ik breng je graag tot de kern. Om daar te komen maak ik gebruik van directe vragen, eenvoudige contactoefeningen, ademwerk (verbonden ademen en Tantrisch ademen), meditatie en fysieke aanraking.

Werkvormen

Werkvormen vanuit de Tantrische traditie zijn inzichtelijk, eenvoudig en direct, soms confronterend, maar altijd liefdevol. De adem speelt in Tantra een belangrijke rol, het bevordert niet alleen de balans tussen lichaam en geest, maar brengt je ook in direct contact met je levensenergie.

Bepaalde ademtechnieken zijn krachtige tools waarmee we onbewuste gevoelens binnen het veld van bewustzijn kunnen krijgen, daarnaast is adem ook een hulpmiddel op de weg naar extase. Extase kan in Tantra zowel een interne subtiele energetische ervaring zijn, als een externe explosieve uiting!

Abhika Tantra

theo de klein

06 - 5477 545306 - 5477 5453
 
Aanmelden Nieuwsbrief

 


© 2024 Abhika Tantra - All Rights Reserved | © photo's Hubble, NASA/ESA | Disclaimer | Leveringsvoorwaarden