Ervaringen massage

Hieronder vind je enige ervaringen van cliënten.

- Ik ben zo dankbaar voor deze goddelijke ervaring. Ik voelde me volkomen veilig. Gisteravond kon ik alleen maar liggen en mijn lichaam voelen, levendigheid, opwinding en blij zijn. Vanochtend toen ik wakker werd voelde ik hoe de energie nog doorwerkt, in mijn voeten, mijn bekken, in mijn hart, mijn armen, alsof cel voor cel wakker wordt gekust.

- Je hebt me echt enorm geholpen. En dat zijn eigenlijk niet de juiste woorden… Jouw aanwezig zijn zorgt voor een heling voorbij woorden. Wat hadden we een mooie onverbloemde ontmoeting vanmiddag. Ik wil je bedanken. Je aandacht zindert nog door in m’n lijf en gemoed.

- …het was precies zoals ik had gehoopt, zalig, zacht, openend en helend, waarin ik ook de ruimte ervaren heb om mijn pijn te voelen en te uiten…

- …zo mooi, het is alsof ik god ontmoet in mezelf, voel mij en jou helemaal aanwezig in de aanraking…

- Ik voel dat mijn lichaam nu de controle heeft, niet mijn hoofd…

- Als ik mijn ogen sluit wordt het licht, schijnt de zon. Mijn kinderen zijn er ook en ik besef ineens dat het enige dat ik ze echt geven kan liefde is…

- Ik heb het gevoel dat je m’n ziel hebt gemasseerd.

- Ik heb twee uur op een matrasje in de zon liggen navoelen en merkte hoe ik mijn lichaam liefheb. De taal die het spreekt wordt steeds duidelijker, de boodschappen kan ik steeds beter verstaan. Ik ben ook mijn lichaam, niet alleen mijn verhalen… Wat een veiligheid voelde ik. Veilig bij jou, veilig bij mij, inclusief mijn bonkende hart aan het begin. Het mag er allemaal zijn. Mijn bekkengebied voelt goed en stabiel, ik merkte gisteren opnieuw hoeveel kracht daar bij me zit. Mijn arme verwonde hart laten dragen door mijn sterke bekken, dat kan ik. Weliswaar alleen nog op momenten, maar ik kàn het! Het was schitterend te ervaren hoeveel vertrouwen ik heb.

- Ik ben een ander mens: vrolijk en energiek, ik had niet gedacht dat ik zo anders kon zijn. De energie in mijn lichaam voelt één, geen tegenstrijdigheden en de energie voel ik nog steeds heftig door mijn lijf golven..

- De ervaring gister trilt na. De lagen en de golven. Alles wat zich in mij bevindt. Mijn verlangen als ingang, het verscheurde hart dat opent, de kracht in de woede. Dat ik besluit bereid te zijn me te laten vallen en dan ook val, meega. Mijn eigen moed. De tederheid, de beweging, de dans. Van bijzondere schoonheid.

- Door jouw massages heb ik dingen over mijzelf leren kennen die ik in 36 jaar huwelijk nog niet had meegemaakt. Ik ben nu veel vrijer en durf mijzelf te zijn omdat het op een liefdevolle manier gebeurde. Ik wil je nogmaals bedanken en heb het heel erg fijn gevonden.

- Sorry hoor, ik moet zo lachen. Ik voel me weer stromend en het is alsof mijn hele lichaam mee lacht!

- Dank je wel voor de veiligheid en troost die je geboden hebt tijdens de heftige reacties op de massage. Ik heb een paar uur op bed gelegen en daarna in de tuin thee gedronken. Ik had het gevoel dat ik door de ontspanning en toch alert zijn de tuin intensief beleefde. Mijn lichaam is met een grote schoonmaak actie bezig. Ik kan het gevoel van warmte, aandacht opeens weer ervaren en dat is iets dat ik heel lang gemist heb. Ik weet nu dat in dat gebied heel veel pijn en emoties zitten die eerst verwerkt moeten worden voor ik aan een intieme relatie met een partner kan gaan beginnen.

- Heel erg fijn en ook confronterend, want ik wist niet dat mijn hoofd zó gevoelig was!

- Ik had je/het onderschat. Mijn hoofd was zweverig licht, mijn besef van in mezelf te zitten oeverloos groot. Ik voel me goed: goed in mijn vel, zelfbewust, blij met mijn lijf. Nogmaals dank voor je intieme aanrakende aanwezigheid en tactiele gevoeligheid. Heb vandaag alleszins het gevoel dat ik het leven aankan. En dat ik weer een stukje weg afgelegd heb in mijn zoektocht naar intensere beleving van mezelf en mijn omgeving.

- Ik voel mezelf heel erg goed. Ik voel me ook mezelf. En dat geeft helderheid over een aantal vragen waar ik mee zat. Ook in de dagen na de massage merk ik dat het doorwerkt in mijn lijf. Er zijn ook zaken ‘aangeraakt’ waarvan ik tijdens of net na de massage niet kon voelen dat dit zo was. Er komen nieuwe voor mij heel wezenlijke vragen naar boven over wie ik ben en waar ik voor wil staan.

- Wat een bijzondere ervaring heb ik mogen beleven! Ook vandaag voel ik me omringd en doordrongen van stilte. Een ongekende rust met nu en dan diepe snikken. Als ik muziek hoor of de natuur me symbolieken spiegeld word ik overspoeld door heimwee.

Abhika Tantra

theo de klein

06 - 5477 545306 - 5477 5453
 
Aanmelden Nieuwsbrief

 


© 2023 Abhika Tantra - All Rights Reserved | © photo's Hubble, NASA/ESA | Disclaimer | Leveringsvoorwaarden