.full-width-5c1135dc9e4ad { min-height:380px; padding:10px 0 10px; margin-bottom:0px; } #background-layer--5c1135dc9e4ad { background-image:url(http://abhikatantra.nl/wp-content/uploads/2018/11/massage.png); background-position:center top; background-repeat:no-repeat; ; }

Relateren is een kunst

Nergens wordt je zó intens geconfronteerd met jezelf als in de relatie met een ander. Want naast liefde, aandacht, omhulling en harmonie vraagt een relatie ook om zelfinzicht, dienstbaarheid, onderhoud, ruimte geven en respect voor de ander.

Relatie sessie

‘Een relatie is problemen oplossen die je in je eentje niet hebt’ is grappige tegeltjeswijsheid, maar als je vaak met elkaar overhoop ligt of je merkt dat je de ander uit de weg gaat, dan kan dit wel als waar voelen.

In een relatie sessie werken we vanuit de tantra visie. Dat betekent dat ieders waarheid ook echt waar mag zijn, dat we kijken naar mogelijkheden, niet naar oplossingen. Je zal zien hoe jij alleen maar zelf verantwoordelijkheid kunt nemen voor een gezonde en vitale relatie. We kijken naar hoe je samen de patronen kunt doorbreken, die in vrijwel elke relatie ontstaan. Kortom: een relatie sessie betekent quality-time voor de relatie.

Ook blijken eenvoudige communicatie technieken en fysieke contact oefeningen heel behulpzaam om in jullie dagelijks samenleven uit de valkuilen te blijven en de diepgang en voeding van de relatie te ervaren.

Intimiteit en Seksualiteit

Als er specifiek op het gebied van intimiteit en seksualiteit issues zijn binnen de relatie, dan vraagt dat een andere ingang dan de relatiesessie. Ik zal jullie dan vooral uitnodigen om jezelf uit te spreken over je diepere gevoelens, verlangens en angsten. Terwijl je partner en ik alleen maar aandachtig luisteren.

Met behulp van kennis en technieken uit de tantra kunnen we de passie en spontaniteit vaak terugbrengen in de relatie. We willen deze dan weer een blijvende plaats geven in jullie samenzijn. De uitdaging is om gelijkwaardig in de relatie staan en tegelijkertijd de polarisering te ondersteunen die de seksuele stroom in jullie relatie voedt!

.full-width-5c1135dc9fb9f { min-height:100px; padding:10px 0 10px; margin-bottom:0px; } #background-layer--5c1135dc9fb9f { background-image:url(http://abhikatantra.nl/wp-content/uploads/2014/06/watermerk.png); background-position:right top; background-repeat:no-repeat; ; }