Tantrisch Ademen in Contact

Weekend workshop Tantrisch ademen in Contact

Bewust ademen en praktische ademoefeningen vormen een belangrijke basis in Tantra.

Tantrisch ademen helpt je om de energetische verbinding met jezelf te versterken, zodat je deze in het dagelijks bestaan kunt benutten. Ook in contact met een ander zal je adem behulpzaam zijn. 
We hebben op allerlei manieren geleerd om onze adembeweging in te houden en te beperken. Voor velen van ons hebben deze beperkingen zich vertaald in beperkte bewegingsvrijheid en beperkende aannames en overtuigingen. Wanneer je jouw natuurlijke adembeweging herwint, is het mogelijk om meer fysieke en mentale vrijheid te ervaren. De bron van je levensenergie kan openen: je kunt ruimer denken en je lichaam voelt meer stromend. 
In deze workshop staan speelsheid, verdieping en sensualiteit centraal.

Op het programma staan bevrijdende ademtechnieken, verschillende varianten van de Inner-Flute, Transformerend Ademen, een gezamenlijke verbonden ademsessie en een indrukwekkende ademmeditatie uit de Sufi-traditie.
 De Inner-Flute is een krachtige, sensuele, Tantrische ademtechniek.
 Deze krachtige adem methode richt zich op het vrij laten stromen van je vitale seksuele energie waarmee je jezelf vervult. Je kunt jezelf als extatisch en als deel van het groter geheel gaan ervaren.
 De kracht en eenvoud van Transformerend Ademen is dat een vrije adem zoveel invloed op lichaam, geest en levensenergie kan hebben: mogelijk brengt deze ademtechniek je in aanraking met nieuwe ruimtes in jezelf
.

De workshop wordt begeleid door Theo de Klein en Daniëlle van Berkel.
De kosten bedragen € 345 p.p. inclusief biologische maaltijden en overnachting in 2 -persoonskamer

 

|||::
Jannestraat 1, 5327 KR Hurwenen