GroeiGroep Kashmirische Tantra

“Waarlijk jezelf zijn en volledig zichtbaar te zijn in deze wereld is een grote uitdaging”, dat is precies waar deze GroeiGroep je in uitnodigt en begeleidt.

Van oktober 2016 tot mei 2017 gaan we opnieuw vier lange weekenden met een vaste groep onderweg om te verdiepen en te groeien in de Kashmirische Tantra. Deze rijke traditie biedt de mogelijkheid om essentie van Tantra te integreren het dagelijks leven. Dit langere traject geeft je daartoe eenvoudige en dagelijks toe te passen handreikingen.

We nemen je mee in bekende, onbekende, vertrouwde en uitdagende structuren, waarin je de kern van de Kashmirische Tantra kunt gaan doorleven. Naast Tandava Dans Yoga en verschillende Kashmirische Massages, staat je een verscheidenheid aan verrassende zintuiglijke ervaringen te wachten. Er is ruimte voor jouw eigen thema’s en de vragen die in je wakker zullen worden.

Het unieke systeem van de 36 Tattva’s helpt je om differentiatie aan te brengen in jouw ervaren. Je krijgt dieper inzicht in de werking van ego-structuur, verdedigings mechanismen en de illusies die je ervaring van vrijheid belemmeren. Ook hebben we aandacht voor je schaduwzijde. We benaderen al deze thema’s vooral praktisch en ervaringsgericht.

Jouw waarheid in te brengen helpt de ander om zichzelf te herkennen in haar of zijn eigen waarheid. Je conditioneringen, patronen, projecties en manipulaties komen aan het licht door jezelf waarlijk te spiegelen aan de ander. Het samenkomen en naast elkaar kunnen bestaan van deze verschillende waarheden creëert een wonderlijke verbinding met het groter Geheel.

Op het pad van Tantra wordt je geconfronteerd met jouw gevoelens, emoties, overtuigingen, angsten, stagnaties en weerstanden. Het vraagt enige moed om dit pad te bewandelen, maar tegelijkertijd kan het je veel helderheid en inzicht geven.

Het traject wordt begeleid door Theo de Klein en Daniëlle van Berkel.
De kosten voor de GroeiGroep (28 dagdelen) bedragen € 1600 per persoon inclusief biologische maaltijden en overnachtingen in 2-persoonskamer.

We verblijven we in de Hurnse Gaper in Hurwenen (bij Zaltbommel).

GroeiGroep 2 begint op vrijdag 28 oktober.
Als er veel animo is, overwegen we GroeiGroep 3 te beginnen op 6 januari 2017.

 

|||::
Jannestraat 1, 5327 KR Hurwenen